Tuottava Idea -kilpailun voittajien kommentteja

Vuosien 2014, 2012 ja 2011 Tuottava Idea -kilpailun voittajien kommentteja

FilmMe Group Oy voitti Tuottava Idea -kilpailun vuoden 2014 yrityssarjassa kunniamaininnan My Personal Cameraman -idealla. Idea soveltaa useita kuvaamisen tekniikoita ja tuo digitalisaation harrastuksiin aivan uudella tavalla. Sen avulla voidaan myös luoda harrastuspaikoille sekä valmennustoimintaan uusia mahdollisuuksia ja se soveltuu usealle lajille ratsastusvalmennuksesta lumilautailuun.

Miten koitte Tuottava Idea -kilpailun voiton vuonna 2014?

Tuottava Idea on jo itsessään sen verran tunnettu että siinä pärjääminen antoi meille uskottavuutta entisestään. Ja olihan se mahtava buusti myös omalle tiimillemme, joka näin sai tunnustusta, kertoo FilmMe Group:in Tapio Koivukangas.

Missä mennään tällä hetkellä yrityksen suhteen?

FilmMe:llä on kasvuvaihde meneillään. Uusia maita tulee jatkuvasti mukaan ja lajipuolellakin FilmMe alkaa olla tarjolla entistä useammalle.

HappyOrNot Oy voitti Tuottava Idea -kilpailun vuonna 2012 HappyOrNot asiakastyytyväisyysmittauslaitteellaan. HappyOrNotin mittausmenetelmä on lähes reaaliaikainen. Loppukäyttäjälle korostuu yksinkertainen ja helppo käyttö.
Miten koitte Tuottava Idea -kilpailun voiton vuonna 2012?
- Tuottava Idea-kilpailun voitto oli loistava palkinto kuluneesta vuodesta. Se motivoi yrittämään tiimiä vieläkin enemmän. Palkinto toi lisää näkyvyyttä ja se näkyi myynnin kasvuna, toteaa Heikki Väänänen.
Missä mennään tällä hetkellä yrityksen suhteen?
- Laajenemme kovaa vauhtia ulkomaille. Tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset.

Numcore Oy voitti Tuottava Idea -kilpailun vuonna 2011 CoreHydraBed Level Watch -järjestelmällään. Järjestelmä tuottaa reaaliaikaista 3D-kuvaa prosessiteollisuuden sekoitussäiliöiden sisältä ja mahdollistaa säiliössä olevan materiaalin pientenkin vaihteluiden havaitsemisen. Järjestelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi kaivosteollisuudessa.
Miten koitte Tuottava Idea -kilpailun voiton vuonna 2011?
- Kilpailumenestys vaikutti positiivisesti Numcoren liiketoimintaan. Voiton tuoma julkisuus ja Kauppalehdessä julkaistu juttu poikivat lisää asiakkaita, toteaa Anssi Lehikoinen
Missä mennään tällä hetkellä yrityksen suhteen?
- Numcore myytiin maaliskuussa 2012 Outotec Oyj:lle. Yrityskaupan myötä Anssi Lehikoinen jatkoi yrittäjätoimintaa uudessa yrityksessä, Rocsole Oy:ssä,  jossa ovat mukana Numcoren pääteknologiatiimi ja avainhenkilöt.