| En | Se |

Yhteistyökumppanit

Tuottava Idea kilpailun projektiyhteistyökumppaneina toimivat:

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 145 miljoonaa euroa.

https://www.grano.fi/

Nasdaq

Nasdaq-pörssi tai Nasdaq-US on vuonna 1971 perustettu, New Yorkissa Yhdysvalloissa toimiva, Nasdaq, Inc. -holdingyhtiön omistama ja erityisesti teknologiayritysten osakkeita listaava ja niillä kauppaa käyvä arvopaperipörssi. Emoyhtiö Nasdaq Inc:iin kuuluu Nasdaq-US:n lisäksi myös esimerkiksi Nasdaq Nordic, Nasdaq Baltic, Nasdaq OMX Armenia ja kasvuyritysten First North -markkinat monine paikallisine pörsseineen.

http://www.nasdaq.com/

Suomalaisen työn liitto

Suomalaisen Työn Liitto poliittisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon ja jäsentensä omistama järjestö. Arvoyhteisöömme kuuluu jo yli 3000 erikokoista yritys- ja yhteisöjäsentä. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistämme on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

https://suomalainentyo.fi/

Hurja Solutions Oy

Hurja Solutions on vuonna 2007 perustettu ohjelmistokehityksen ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys.

https://www.hurja.fi/

Handelsbanken

Handelsbanken on pohjoismaiden kansainvälisin pankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Pankki tunnetaan vahvasta yrityskulttuuristaan, vakavaraisuudestaan, asiakaskeskeisestä ja joustavasta palvelustaan. Taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristövastuu ovat kiinteä osa kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Global Financen World´s Safest Banks 2017 -listan mukaan Handelsbanken on maailman kolmanneksi turvallisin liikepankki.

Handelsbanken on perustettu Tukholmassa vuonna 1871. Handelsbankenin osake on vanhin Tukholman pörssissä listattu osake. Pankin palveluksessa on yli 11 000 henkilöä yli 800 eri konttorissa.

Suomessa Handelsbanken on toiminut vuodesta 1985.

www.handelsbanken.fi

D-alueen yhteistyökumppanit