| En | Se |

Yhteistyökumppanit

Tuottava Idea kilpailun projektiyhteistyökumppaneina toimivat:

Kotipizza

Kotipizza Group -yhtiöihin kuuluvat Suomen suurinta pizzaketjua hallinnoiva Kotipizza Oyj sekä ruuan hankintaan, tukkukauppaan erikoistunut Helsinki Foodstock Oy sekä meksikoilaistyylisestä Chalupa-ravintolaketjusta vastaava Chalupa Oy. Kotipizza Group toimi aikaisemmin nimellä Frankis Group.

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä noin 260 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti vuonna 2015 oli 77,3 miljoonaa euroa.

https://www.kotipizza.fi/fi

Grano
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 145 miljoonaa euroa.

https://www.grano.fi/

Nasdaq
Nasdaq-pörssi tai Nasdaq-US on vuonna 1971 perustettu, New Yorkissa Yhdysvalloissa toimiva, Nasdaq, Inc. -holdingyhtiön omistama ja erityisesti teknologiayritysten osakkeita listaava ja niillä kauppaa käyvä arvopaperipörssi. Emoyhtiö Nasdaq Inc:iin kuuluu Nasdaq-US:n lisäksi myös esimerkiksi Nasdaq Nordic, Nasdaq Baltic, Nasdaq OMX Armenia ja kasvuyritysten First North -markkinat monine paikallisine pörsseineen.

http://www.nasdaq.com/

Suomalaisen työn liitto
Suomalaisen Työn Liitto poliittisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon ja jäsentensä omistama järjestö. Arvoyhteisöömme kuuluu jo yli 3000 erikokoista yritys- ja yhteisöjäsentä. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistämme on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

https://suomalainentyo.fi/

Hurja Solutions Oy
Hurja Solutions on vuonna 2007 perustettu ohjelmistokehityksen ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys.

https://www.hurja.fi/