| En | Se |

Yhteistyökumppanit

Tuottava Idea kilpailun projektiyhteistyökumppaneina toimivat:

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 145 miljoonaa euroa.

https://www.grano.fi/

Nasdaq

Nasdaq-pörssi tai Nasdaq-US on vuonna 1971 perustettu, New Yorkissa Yhdysvalloissa toimiva, Nasdaq, Inc. -holdingyhtiön omistama ja erityisesti teknologiayritysten osakkeita listaava ja niillä kauppaa käyvä arvopaperipörssi. Emoyhtiö Nasdaq Inc:iin kuuluu Nasdaq-US:n lisäksi myös esimerkiksi Nasdaq Nordic, Nasdaq Baltic, Nasdaq OMX Armenia ja kasvuyritysten First North -markkinat monine paikallisine pörsseineen.

http://www.nasdaq.com/

Hurja Solutions Oy

Hurja Solutions on vuonna 2007 perustettu ohjelmistokehityksen ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys.

https://www.hurja.fi/

Handelsbanken

Handelsbanken on vakavarainen, asiakaslähtöinen ja joustava kansainvälinen sekä paikallinen pankki. Toiminta-alueenamme on kuusi kotimarkkinaa: Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Hollanti ja Iso-Britannia sekä  palvelupisteitä maailman merkittävimmillä talousalueilla. Vuonna 1871 perustettu Handelsbanken on Tukholman pörssin vanhin noteerattu yritys. Suomessa pankki on toiminut vuodesta 1985 ja konttoreita on 32. Taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristövastuu ovat kiinteä osa kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Global Financen World’s Safest Banks 2017 -listan mukaan Handelsbanken on maailman kolmanneksi turvallisin pankki.

www.handelsbanken.fi 

Genelec Oy

Genelec Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu äänentoistolaitteita valmistava perheyritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimivat Iisalmessa, minkä lisäksi toimii myynnin ja markkinoinnin tukitoimisto Helsingissä. Yritys markkinoi tuotteitaan globaalisti yli 70 maahan. Genelecin suunnitteluperiaatteet ovat alusta asti pohjautuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin.

www.genelec.com  

Palveluna Oy

Autamme yrityksiä rakentamaan kasvua ja parempia kokemuksia palveluna. Tuomme myynnin ja markkinoinnin parhaat strategiat, toimintamallit ja työkalut yritysten käyttöön.

www.palveluna.fi

VIAGroup Oy

VIA Group (perustettu 1976) Suomen kokeneimpiin johdon konsultteihin lukeutuva kehitysyhtiö, jolla on uniikit työkalut konsultoida arvon kehittämistä. Meillä on myös kehitysohjelmat, työkalut, mittarit ja koutsaaminen, jolla eksponentiaalinen arvon muodostus varmistetaan.

Groupiin kuuluva CEO.works Oy on joint-venture New Yorkilaisen CEO.works, Inc:n kanssa. Tämä takaa käyttöömme globaalit resurssit ja kehityksen sekä uusimmat ideat, joilla Wall Streetillä menestyvät yritykset kehittävät toimintamallejaan.

Pitkät kehitysohjelmat varmistavat, että johdon osaaminen on vaadittavalla tasolla. Groupiin kuuluvassa Leaders’ Business Schoolissa on mahdollista tehdä markkinoiden käytännönläheisin ja osallistujan ympärille räätälöityvä eMBA.

Panostamme vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Konsultoinnin ja kehittämisen välineet ovat yhteensopivia ja niillä on mahdollista muodostaa asiakasorganisaatiosta yhdensuuntaistettu toimintavektori.

www.viagroup.fi