| En | Se |

Yhteistyökumppanit

Tuottava Idea kilpailun projektiyhteistyökumppaneina toimivat:

Nasdaq

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on globaali teknologiayhtiö, joka palvelee pääomamarkkinoita ja muita toimialoja. Nasdaqin laaja data-, analyysi-, ohjelmisto- ja muiden palveluiden tarjooma mahdollistaa asiakkaiden liiketoiminnan tehostamisen ja toteuttamisen yhtiön vision mukaisesti luotettavalla tavalla. Lisätietoa yhtiöstä, teknologiaratkaisuista ja avoimista työpaikoista saatavilla: LinkedIn, Twitter: @Nasdaq, ja http://www.nasdaq.com/

Hurja Solutions Oy

Hurja on ohjelmistotalo, jossa suhtaudutaan tekemiseen ammattitaitoisella otteella ja sopivan rennolla meiningillä. Rakennamme verkkopalveluita, räätälöityjä ohjelmistoja, mobiiliapplikaatiota sekä lisätyn todellisuuden (AR) -sovelluksia ratkaisuhakuisella asenteella ja väkevällä ammattitaidolla.

https://www.hurja.fi/

Genelec Oy

Genelec Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu äänentoistolaitteita valmistava perheyritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimivat Iisalmessa, minkä lisäksi toimii myynnin ja markkinoinnin tukitoimisto Helsingissä. Yritys markkinoi tuotteitaan globaalisti yli 70 maahan. Genelecin suunnitteluperiaatteet ovat alusta asti pohjautuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin.

www.genelec.com

Rantalainen Oy

Olemme yrityksen talouden ja liiketoiminnan strateginen kumppani. Meidän avullamme asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaansa.

Yhteistyö kanssamme mahdollistaa tehokkaan liiketoiminnan johtamisen ja tekee päätöksenteosta helpompaa – sillä yrityksen tulevaisuuden menestystä voi rakentaa ajankohtaisella ja relevantilla taloushallinnon tiedolla. Me jalostamme sen helposti hyödynnettävään muotoon: tulkitsemme ja muodostamme näkemyksiä tulevasta yhdessä asiakkaan kanssa. Autamme asiakasta tekemään parempia päätöksiä, ja ennakoimaan tulevaa. Helpotamme asiakkaidemme arkea ja tuomme taloushallinnon numeroiden tueksi inhimillistä älyä. Siksi voimme sanoa asiakkaillemme, että kanssamme: ”Tulevaisuus on tiedossa”.

www.rantalainen.fi

Startup Lions

Startup Lions on varhaisen vaiheen startup-yrityksiin sijoittava ja niitä kehittävä yritys.

Uskomme, että Suomi tarvitsee lisää yrittäjyyttä, mutta tiedämme myös yrityksen alkuvaiheen olevan pitkä ja erittäin haastava. Siksi tarjoamme rahoituksen lisäksi pätevää ja asiantuntevaa konsultointia liiketoiminnan eri osa-alueilla. Sijoitamme potentiaalisiin alkuvaiheen yrityksiin, joiden idea on patentoitavissa ja/tai liiketoiminta kasvatettavissa nopeasti seuraavalle sijoituskierrokselle.

Tällä hetkellä yhtiössämme on yli 100 osakasta ja sijoituksia kaikkiaan 13 startup-yhtiössä – joista muutama on palkittu Tuottava Idea -kilpailussa menneinä vuosina!

https://startuplions.fi