| En | Se |

Yhteistyökumppanit

Tuottava Idea kilpailun projektiyhteistyökumppaneina toimivat:

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 145 miljoonaa euroa.

https://www.grano.fi

Nasdaq

Nasdaq-pörssi tai Nasdaq-US on vuonna 1971 perustettu, New Yorkissa Yhdysvalloissa toimiva, Nasdaq, Inc. -holdingyhtiön omistama ja erityisesti teknologiayritysten osakkeita listaava ja niillä kauppaa käyvä arvopaperipörssi. Emoyhtiö Nasdaq Inc:iin kuuluu Nasdaq-US:n lisäksi myös esimerkiksi Nasdaq Nordic, Nasdaq Baltic, Nasdaq OMX Armenia ja kasvuyritysten First North -markkinat monine paikallisine pörsseineen.

http://www.nasdaq.com/

Hurja Solutions Oy

Hurja Solutions on vuonna 2007 perustettu ohjelmistokehityksen ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys.

https://www.hurja.fi/

Genelec Oy

Genelec Oy on suomalainen vuonna 1978 perustettu äänentoistolaitteita valmistava perheyritys. Yrityksen pääkonttori ja tehdas toimivat Iisalmessa, minkä lisäksi toimii myynnin ja markkinoinnin tukitoimisto Helsingissä. Yritys markkinoi tuotteitaan globaalisti yli 70 maahan. Genelecin suunnitteluperiaatteet ovat alusta asti pohjautuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin.

www.genelec.com  

Sellai Oy

Sellai auttaa B2B-yrityksiä ja hyviä myyjiä löytämään toisensa sekä tekemään helposti yhteistyötä. Näin yritykset saavat myyjiä käyttöönsä nopeasti ilman rekrytointikustannuksia. Myyjät taas pääsevät hyödyntämään verkostojaan ja tekemään itseään kiinnostavia erilaisia projekteja.

www.sellai.fi